Цончо Ганев, “Възраждане”: Срещата с премиера е изключително закъсняла

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Зеленият сертификат и тестовете в училище засега остават. Това стана ясно след срещата на премиера Кирил Петков с представители на партия “Възраждане”, от която настояват за тяхното отпадане. Все пак двете страни постигнаха компромис - ще бъде сформирана работна група, която да обсъди темата и до края на месеца да изготви решение.

Диалог или изостряне на тона имаше на срещата в Министерски съвет? В студиото на “Още от деня” случилото се коментира депутатът от ПГ на “Възраждане” и заместник-председател на Народното събрание Цончо Ганев.

“Срещата е изключително закъсняла. За наше огромно съжаление. Тази среща и целия процес, който коментирахме с министър-председателя, трябваше да се случи преди няколко години, когато започна цялата пандемия. Този разговор трябваше да започне с предишния - Бойко Борисов, с правителството на Каракачанов и Борисов. Така или иначе сегашният министър-председател още преди един месец от парламентарната трибуна беше призован от нас да сформира работна група, която да започне да обсъжда всичко, което се случва, защото почти две година наблюдаваме по всички медии и в цялото ни общество да се показват математици, всякакви лекари и медици, които единствено обясняват как ще се мре, как масово ще настъпи смърт за всички”, заяви Ганев.

Какво още каза депутатът от ПГ на “Възраждане” и заместник-председател на Народното събрание вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад