Десислава Атанасова: ГЕРБ е част от политическия живот, без значение на кое място ни е поставил суверенът

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Политическа партия ГЕРБ първа се регистрира за предстоящите избори в ЦИК. "Имаме опит и в управление, и в опозиция. И това е изключително ценно, защото нашите политически опоненти тепърва се учат", заяви Десислава Атанасова, ГЕРБ, в "Още от деня".  Бойко Борисов ще бъде водач на листи на предстоящите парламентарни избори, каза още тя.

Тя коментира изказване на бившия премиер Кирил Петков, че за 7 месеца са се научили да управляват: "Това обучение или възприемането на България като опитно поле и българите като опитни зайчета струва прекалено скъпо. По неекспертни разчети - около 10 милиарда, защшото толкова плащаме повече цена на газа, толкова повече плащаме за увеличените пари на горивата, електроенергията, а и не сме получили никакви средства по Плана за възстановяване и устойчивост".

Десислава Атанасова беше категорична, че не са в политическа изолация от останалите политически играчи, а са част от политическия живот, без значение на кое място ги е поставил суверенът.

"Ние можем да работим много качествено в управление, но сме и много качествена опозиция - знаеща, можеща, експертна, такава, която за първи път направи успешен вот на недоверие", подчерта тя.

Отбеляза, че не се гордеят с вота, защото искат стабилност, пред
видимост за държавата, ръст за икономиката и по-добър живот за българските граждани.  


Вижте целия разговор.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад