Димитър Илиев: В момента, в който си тръгна, отново ще ходя с гордо вдигната глава за това, че сме работили честно и почтено

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

За мен тази позиция не е самоцел. В момента имам шанса да бъда министър на младежта и спорта и това, което всеки ден си казвам, когато тръгна на работа е, че днес трябва да направя добро. Кога ще си тръгна от поста няма абсолютно никакво значение. Единственото важно е, че в момента, в който си тръгна, отново ще ходя с гордо вдигната глава, ще знам, че съм работил максимално за спортистите и за младежите, ще знам, че сме работили честно и почтено, така в "Денят започва" министърът на младежта и спорта Димитър Илиев коментира думите на Бойко Борисов, че през март догодина ще има ротация, тогава вицепремиерът Мария Габриел ще стане премиер и всеки министър, който не си е свършил работата, ще бъде сменен.

Той призна, че е удовлетворен от свършеното до момента. Акцентира, че за това време няма как държавата да построи нещата, за които Борисов говори.

"Но за 12 години управление може. И аз сега питам къде са тези неща и защо онези, които ги има са в това състояние, в което се намират в момента. Ще ви дам един пример. През 2020 г. Министерство на младежта и спорта обявява, че ще строи 25 физкултурни салона, за което плаща 22 млн. 100% авансово. От тях готов е един. Така че въпросите трябва да бъдат задавани от нас."

Целия разговор вижте във видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад