ДПС влиза в предизборната кампания уверено

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

ДПС влиза в предизборната кампания уверено и с вяра в кандидатите си, заяви евродепутатът Илхан Кючюк.

Ние показахме, че сме партия, която търси консенсус и иска да намери верните решения за България. И да даде спокойствие на българския бизнес и гражданите. Имаме план и се надявам, че все повече български граждани ще повярват в този план, добави Кючюк.

По думите му майката на всички кризи е политическата и ако не се реши тя, няма как да бъдат решени всички останали кризи. И ДПС може да бъде онзи стабилизиращ фактор, който да даде спокойствие на отношенията и да потърси диалога. Като участва в управлението, подкрепя определени политики и търси различни баланси в българското общество.

На въпрос с кого биха работили, Кючук отговори: "С всички, които искат да се обединят в името на това България да изглежда по друг начин".

В политиката кой е добър и кой – лош се определя от това какво можеш, как решаваш проблемите, а не лидерството, отбеляза евродепутатът.

Той е на мнение, че Гоце Делчев трябва да свърза и българи, и македонци, но за съжаление днес не може да го направи. Защото политиците не искат България и Северна Македония да бъдат добри съседи и да има среда, която да доближава двата народа.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад