Емануил Йорданов: Всички, които имат интерес от ниска избирателна активност, ще спечелят

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Тази мръсна история с главния секретар на МВР ще намали допълнително избирателната активност. Случаят е отвратилен. За първи път виждам да се изнесе протокол от разпит на свидетел с неогласена самоличност, така в “Денят започва” бившият министър на вътрешните работи Емануил Йорданов коментира арестуването на шефката на агенция “Митници”.

“И то протоколът е изнесен в такъв вид, който предполага много спокойно боравене с него. Изнесен е целенасочено и би следвало прокуратурата да даде отговор кой и как е изнесъл този протокол.”

Имаме първия най-известен свидетел с неогласена самоличност на практика. Изнасят се и какви ли не снимки, които нямат никакво значение за делото, но начинът, по който се изнасят, няма нищо общо с правосъдието, допълни Йорданов.

Категоричен е, че една подобна мръсна история е в състояние да намали избирателната активност и да демотивира много хора, които не са сигурни дали искат или не искат да гласуват в този момент. Подчерта, че всички, които имат интерес от ниска избирателна активност, ще спечелят.

Йорданов посочи, че подобни шумни дела у нас никога не са завършвали с някакъв резултат.

Целия разговор вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад