Емил Георгиев: От „Екогласност“ бяхме потърсени във връзка с нов политически проект

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Председателят на политически клуб „Екогласност“ Емил Георгиев призна, че са били търсени от Кирил Петков и Асен Василев във връзка с нов политически проект.

„Ние бяхме потърсени. Имахме два разговора – първият беше с представител на г-н Петков, г-н Василев и министъра на образованието. Казаха, че разчитат на нас, защото сме модерна партия. Но поставят условие – те да ръководят изцяло дейността на „Екогласност“. И аз казах, че разговорът приключва. Те предложиха и друг тип съдействие. На другия ден същият този техен представител ми се обади и каза, че лично Кирил Петков желае да се срещнем. Разговорът беше 2 часа. На него му казах, че няма как да се съгласим на нас да ни бъдат предложени условия. Оттеглиха иска си да поемат изцяло „Екогласност“. Тогава поставиха искането да влязат в ръководството на „Екогласност“, защото след няколко дни имахме национална конференция“, каза Георгиев.

На нас се предложиха избираеми места. Две избираеми места, от което едното примерно в Хасково, другото в Монтана. Те поемат изцяло кампанията и ще предложат хората. Казаха, че са направили кастинг във всички области, подбрали са 50 души. Директно зададох въпроса кой стой зад този проект, защото в публичното се говори, че президентът е зад този проект. Не получих отговор, но ми се каза, че зад този проект стоят представители на президентската институция. Казах, че повече разговори няма да има. С този проект е запознат и министър-председателят. Президентът не стои зад този проект, но негови хора да, категорично заяви Емил Георгиев.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад