Френски макарон с малиново сладко и масло от роза

Предаване: 100% будни, 07.03.2023

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Предлагаме ви да приготвите една класическа и в същото време нестандартна изненада, а именно – макарони. Но не онези със сирене, а истинското сладко изкушение – френски макарон. Не случайно ще направим това през март, месеца на Франкофонията в България.

Шеф Павел Танев е при нас. Той е изкусен майстор сладкар, имал е възможността и привилегията да се учи и работи с едни от най-изтъкнатите преподаватели по сладкарство от световните школи - Льо Кордон Блю и Лекол Льонотр.

Днес ще ни покаже как се прави макарон с шоколад, малиново сладко и масло от роза.

Вижте видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад