Ген. Атанасов: Мнозинството в пленарната зала се формира спонтанно

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Мнозинството в пленарната зала, при избора на председател на Народното събрание, се формира спонтанно - никой не е договарял преди това кой как ще гласува. Това показва отношението на новоизбраните народни представители към досегашното управление на ГЕРБ. Това каза в студиото на "Още от деня" ген. Атанас Атанасов - заместник-председател на 45-ото Народно събрание и съпредседател на "Демократична България".

"ГЕРБ са в изолация - видимо е вече за всички, но мотивацията на различните политически сили да подходят по този начин е различна", добави той.

Ген. Атанасов беше категоричен, че "Демократична България" като последователна политическа сила "на никаква цена няма подкрепи какъвто и да е кабинет, излъчен от ГЕРБ".

"Очаква се този кабинет, предложен от ГЕРБ, да не получи парламентарна подкрепа и ще се отиде към мандат на втората политическа сила. Очакваме тяхната оферта, за да проведем преговори дали може да се формира мнозинство и правителство чрез мандата на втората политическа сила", обясни той.


Какво още коментира ген. Атанас Атанасов вижте във видеото!

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад