Георг Георгиев: Моделът "Борисов" направи нашата икономика една от първите три по ръст в ЕС

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Не сме демонстрирали друго различно от смирение и съгласие. Такъв беше тонът, с който подходихме и в този тон продължихме. Макар най-голямата парламентарна група да излъчва председател, ние отстъпихме от нашата номинация, заяви Георг Георгиев от ГЕРБ.

Още от първия ден, в който се разбра, че ГЕРБ е първа политическа сила, декларирахме всякакви възможности, чрез които ще търсим съгласие за формиране на правителство, което да изведе държавата от кризите, съзнавайки напълно пред какви опасности сме изложени в момента като страна, допълни той.

Бюджетът се намира в апокалипсис, лихвите по кредитите, енергийната и икономическата криза, инфлацията и цените – всичко това е на нашата врата. Ако някой смята, че искаме да избегнем управление, то не познава генезиса на това, което сме правили 12 години.

Моделът "Борисов" направи нашата икономика една от първите три по ръст в ЕС, с най-добри показатели в борба с нелегалната миграция, направи България едно място, в което се срещаха геополитическите интереси на Европа и Азия, подчерта Георгиев.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад