Георги Свиленски, БСП: Борисов и Гешев са единствените платени организатори на протести

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Българските граждани организират протестите, а основният организатор е г-н Борисов и г-н Гешев, разбира се. Това заяви в студиото на Сутрешния блок на БНТ депутатът от БСП Георги Свиленски. Той допълни, че именно действията на премиера и главния прокурор са причината за недоволството на гражданите, което те изразяват чрез протести.

И Борисов, и Гешев получават заплати от българските граждани и те са единствените платени организатори на протести, смята Свиленски.

Тежките решения, които чакаме в последните дни, не са тежки за българските граждани, те са тежки за него, хайде да благоволи и да си подаде оставката.

Според депутата от опозицията, ако премиерът донесе оставката си утре на извънредното заседание на НС, до средата на октомври спокойно могат да се проведат избори да се сформира кабинет.

Президентът ще носи отговорност и той е този, който ще избере служебните министри. БСП ще носи отговорност за управлението на страната след честно проведени избори, ако българският народ гласува доверие за управление, обясни още Свиленски.

Той е категоричен, че в левицата не може да се говори нито за разделение, нито за разединение.

Нередности
x

Сигнилизирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максиум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад