Георги Свиленски: БСП е единствената партия, която може да отстрани ГЕРБ от властта

Предаване: Панорама, 26.02.2021

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Правителството търпи абсолютен провал, катастрофа с ваксинационния процес. Отварят се “зелени коридори”, нареждат хората пред болниците и след това се оказва, че няма ваксини, каза в “Панорама” Георги Свиленски - заместник-председател на ПГ на “БСП за България”.

“Управляващите направиха хаос на гърба на хората. Когато няма достатъчно ваксини, премиерът подкрепя ваксинационните паспорти - българските граждани, които не са ваксинирани, да бъдат ограничени да пътуват. Кой го упълномощи да говори от името на България, че подкрепя или не подкрепя ваксинационните паспорти?  България е парламентарна република, да дойде в парламента и да попита народните представители какво е мнението им. Той задължава българските граждани с едно мнение и след това няма ваксини”, коментира той.

Според него в БСП няма нито вътрешни, нито въшни крамоли.

“БСП е първата политическа сила, която има програма, първата политическа сила, която листи, първата политическа сила готова да се яви на избори с ясни документи и ясно желание защо иска да управлява”, заяви Свиленски.

По думите му социалистите ще приемат подкрепата на “всяка политическа сила, която споделя техните тези и програми”.

“БСП е единствената партия, която може да отстрани ГЕРБ от властта, защото е най-голямата политическа сила, която има възможност да го направи. Има много по-малки партии, които искат същото и то със същите аргументи, но сами те не могат да го направят. Затова призовавам българските граждани всички да излязат за гласуват”, заяви Свиленски и обобщи: “Народът ще отстрани ГЕРБ от властта, не БСП.”

Какво още каза  заместник-председателят на ПГ на “БСП за България” вижте във видеото!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад