Готвене с нулев отпадък

Предаване: 100% будни, 27.11.2020

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Пътят към по-целесъобразен начин на живот, който щади природа изглежда дълъг, но всъщност може да бъде много лесен и всеки от нас има възможност да се включи в него. В "100% будни" обърнахме поглед към една крайно любопитна тема – готвене вкъщи с нулев отпадък. Гост  предаването беше Блажка Димитрова, за която готвенето е ритуал, но и екологична кауза. Тя е създател на първия ресторант с нулев отпадък у нас.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад