Халил Летифов: ДПС тръгва на избори с нагласата за диалогичност и добър тон

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ние тръгваме към предизборната кампания с нагласата за диалогичност и добър тон, който трябва да се запази и развие. Въпреки че това звучи малко пресилено, предвид диалога в 48-ия парламент. Това каза в „Още от деня“ зам.-председател на ДПС Халил Летифов. 

„Основните ни послания ще бъдат за диалог, разум и отговорност. Те трябва да бъдат проявени и по време на предизборната кампания и след приключването ѝ“, добави той. 

Летифов коментира, че ДПС не приема мантрата, че 49-то Народно събрание е обречено, защото това означава, че тези, които са избрани, няма да постъпят отговорно.

"Ако няма работещ парламент, допирни точки и диалогичност, нито една реформа няма да се случи, в това число и така жадуваната правосъдна реформа", каза той.

Според него „Движението за права и свободи“ има богат експертен потенциал и политически опит, който е необходим във времето на политическа криза.

„ДПС са готови да преговарят с всички партии, които не подлагат под съмнение геополитическата ориентация на България“, посочи той.

Вижте целия разговор във видеото. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад