Хамид Хамид, ДПС: Кабинетът удобно се скри зад Народното събрание за решението за военната помощ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Министерски съвет удобно се скри зад Народното събрание. Избягаха от дебата за военната помощ - министър-председателят и министърът на финансите, имахме много въпроси към тях към външния министър и този на отбраната. Това заяви в студиото на "Говори сега" депутатът от ДПС Хамид Хамид.

"Макар ДПС да са подкрепили и трите проекторешения за изпращане на военнотехническа помощ за Украйна, единственото истинско е било това на ГЕРБ", смята депутатът.

"Другите два бяха в стил "как да не обидим БСП и г-жа Нинова". Тоест, те не са загрижени нито за Урайна, нито за украинския народ, те са загрижени за оцеляването на собственото си правителство и ако прочетете решението, ще видите, че не се предоставя никаква военнотехническа помощ", коментира Хамид.

Той заяви, че когато една страна е нападната от чужд агресор, трябва да сме съпричастни и най-нормалното нещо е да пратим военнотехническа помощ, както правят нашите партньори.

По думите му с това решение са се запазили постовете на премиера Кирил Петков и вицепремиерите Асен Василев и Корнелия Нинова.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад