Ханибал 2, 11 "Кономоно"

Продукция: Ханибал 2

Държава: САЩ
Сезон: 2
Епизод: 11 "Кономоно"
Година: 2014
Времетраене: 44 минути
Ханибал 2, 11 "Кономоно"
В предаването
Всички епизоди

Храна за свинете - по поръчка

Ханибал разкрива на Уил колко много мъртвата дъщеря на Срамника (или неговия Имитатор) - Абигейл Хобс, прилича на собствената му сестра.

Това признание обърква разсъжденията на Уил относно мотива за убийството й. Междувременно изчезва журналистката Фреди Лаундс. На паркинга на криминалната колегия е намерено изгорено тяло в инвалиден стол - експертизата показва, че зъбите са на Лаундс.

На погребението й се срещат Уил и Алана Блум, тя пак е притеснена за неговото психично състояние. Няколко часа по-късно гробът на Лаундс е изровен, тялото е поставено в поза на Шива.

Предстои трагична развръзка между брат и сестра Върджър. Мейсън разбира, че сестра му Марго е бременна, затова тя е отвлечена и кастрирана.

Греъм е потресен и се отправя към свинефермата. Там се прицелва в Мейсън над кочината му, но се замисля дали да не изпрати Лектър за храна на свинете му....

*Кономоно е сезонна туршия след порция "ортолан" - малка птичка, която се ядяла заедно с костите. Съгласно Закона за защитените видове е забранена за консумация в Европа, с изключение на Франция, където била любимо ястие на президента Митеран...