Хрътката 4

Всяко престъпление мирише! Без лъжи и "изненади", защото Хрътката вече знае.

Държава: Украйна
Сезон: 4
Година: 2019
Времетраене: 45 минути
Хрътката 4
За продукцията

Сценарий: Артьом Литвиненко, Андрей Бабик
Режисьори: Артьом Литвиненко
Оператор: Евгений Губренко
Музика: Никита Моисеев

В ролите: Кирил Кяро, Иван Ованесян, Мария Аниканова, Нина Гогаева, Агне Грудите, Николай Чиндяйкин, Евгений Черников, Даря Орехова, Артьом Поздняк и др.

Хрътката е уникална порода в жанра - детектив, който не стреля, но има остър ум и силно обоняние. Експерт с уникална сетивна способност, за Хрътката няма тайни и неразкрити престъпления - не могат да го изненадат, не трябва да го лъжат. По мириса може да разбере всичко за всеки: какво е ял, с кого е спал, има ли алиби. Обонянието е неговият дар и проклятие.

Разплита най-сложните престъпления, знае съкровените тайни на политици, бизнесмени, престъпници и въпреки това е беззащитен в заобикалящия свят, пълнен с всевъзможни миризми. Не общува много с приятели и жени, защото знае повече. Животът му е сложен, интересен и опасен: поръчкови убийства, фалшификати, наркотици, серийни жертви, военни престъпления, отвличания, отрови, следствени грешки и семейни грижи...

"Хрътката" е необикновен, сериозен и аскетичен талант, който чувства повече от другите. Зрители и критици търсят прилики с американския сериал "Излъжи ме", руския филм "Опасна възраст" или немския роман "Парфюмът" .

Може би, Хрътката е "Шерлок Холмс" с образа на "Доктор Хаус". Оригиналният детектив винаги е в сложен сюжет, специално подправен с визуални миризми и лек хумор. Идеята на Артьом Литвиненко е реализирана в негов сценарен и режисьорски дебют. В сезони е продуциран от "Пронто Филм" и украинската компания "Филм УА", с участие и на спонсори.

Със стилна визия, актьорска игра и загадъчни фабули, през последните години "Хрътката" още е най-търсеното заглавие на телевизионния пазар - от Ривиерата до Близкия Изток. Филмът стига до Четвърто място на най-гледаните сериали в света и Първо в класацията на Русия за последните пет години. Форматът е продаден за реализация във Франция.

4 СЕЗОН

Хрътката е в столицата на Естония, където неохотно спасява изчезналия Урмас - 6-годишен любимец със синя панделка...

По това време приятелят му Виктор Лебедев вече не работи в Специалното бюро за разследвания, а в частна детективска агенция.

Задачата му е да следи флирта на съпруг, уреден от... жена му. Лебедев се отказва да печели от скалъпената интрига, но стръвта е убита и мишената става самият той.

След разкритията за баща си, Хрътката трябва да се порови в собствената си биография и памет. А патоанатомът Ирина Нордин ще се омъжва...

В крайна сметка събитията ги събират отново по служба в старата следствена агенция и случаите са особени като самите тях.

Хрътката, Виктор и Ирина трябва да разгадават убийствени номер в цирка;

да разпознаят тялото и да разберат тайната на девойка, намерена в изоставен спортен комплекс, 30 години след смъртта й; да намерят извършителите, опаковали с пластмаса скулптор в една от собствените му творби..., а също и да спасяват посетителите в търговски център, където чрез вентилацията се разпространява опасен, но трудно различим сред "ароматите" газ.

Инцидентите разкриват повече и за личния живот на самите разследващи герои.

Всичко се променя, неизменен сякаш остава само градът, където скъпите сгради съжителстват със съмнителни изоставени постройки,

а малките зелени кътчета, улични ъгли и шахти крият ужасни тайни. Снимките са в Киев и в Талин на места, свързани с историите и духа на Хрътката.

"Хрътката"

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад