Христо Иванов: Публикуваме целия запис, за да се види, че в него няма нищо конспиративно

Предаване: Панорама, 22.07.2022

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Да, България" ще публикува целия запис от срещата на ПГ на "Демократична България", за да не се вадят неща от контескта, заяви съпредседателят на "Демократична България" Христо Иванов по повод изтеклия запис. По думите му записът се превръща в пропаганден материал, от който се вадят парчета от контекста и се правят грешни изводи.

Според него става въпрос за абсолютно рутинна среща на парламентарната група, на която се обсъжда ситуацията и се правят различни анализи, което е "ежедневието в парламента и най-нормалното нещо".

"Застанахме на позицията, че трябва да има кабинет и това е трудното. Не защото се харесваме, а защото смятаме, че идва тежка зима. Подхождаме към този въпрос сериозно и ако на някой не му харесва това, не разбира от политика. Вижте този запис и помислете, заслужава ли си след този разговор, да хвърляме страната в хаос."

Какво следва оттук нататък е решение на мандатоносителя, каза още Христо Иванов. Той подчерта, че в името на това да се осигури стабилно управление на страната от "Демократична България" са били готови и да подкрепят правителство без свои министри в него.

Вижте повече в прякото включване на Александър Марков.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад