Ирена Анастасова: С пълна сила ще работим Ваня Григорова да стане левия кмет на София

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В неделя утвърдихме кандидатите ни за кметове и листите за общински съветници в 138 общини. Остават още над 100 общини, в които това трябва да стане. Това са много имена, много хора, физически нямахме време, затова не търсете в подтекст в това, че кандидатурата на Ваня Григорова не е разгледана на Национален съвет, заяви Ирена Анастасова, депутат от БСП, в студиото на "Денят започва".

"Госпожа Григорова беше подкрепена с пълно болшинство на конференцията на софийската организация", така че, с пълна сила ще работим, тя да стане левия кмет на София."   

По думите й, софийската листа е подредена така, както са се договорили коалиционните партньори и е резултат от обсъждането и гласуването най-напред в Градския съвет на БСП, а след това делегатите на конференцията я утвърдихме.

БСП може да издигне чисто партийна кандидатура, но нашето виждане и оценката на ситуацията доведоха до извода че, тъй като левицата никога не е управлявала София в годините на прехода, ако издигнем общ ляв кандидат, имаме доста сериозен шанс да спечелим тези избори, добави Анастасова.

Вижте целия разговор във видеото. 

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад