Искра Михайлова от "Възраждане": Няма как да подкрепим правителство на ГЕРБ-СДС или ПП-ДБ, защото имаме цивилизационни различия с тях

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

За съжаление дори и за толкова важни неща като българската памет ние възлагаме повече надежди на т.нар. европейски партньори отколкото на собствените си възможности за преговори с нашите съседи, коментира в студиото на "Денят започва" Искра Михайлова – депутат от ПГ „Възраждане“, по повод задържането на българи край с.Баница при вчерашното честване на годишнината от гибелта на Гоце Делчев.

Искаме да се сдобием с повече информация за това, как вървят преговорите в Европейската комисия по отношение на Плана за развитие и това, което ще се предоговаря, защото досега няма нито един документ, върху който можем да разсъждаваме, изтъкна тя във връзка с искането за излушване на министри в парламента.  

По въпроса дали ще има редовен кабинет, Михайлова коментира, че всичко може да се очаква от първите две коалиции. Те нямат особени разлики в посоките на мислене. "Политиките на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ са едни и същи, имат абсолютно припокриване и ако се разберат кой да води и как да разпределят порциите, може и да имаме кабинет. "Възраждане" няма как да подкрепи, защото ние имаме цивилизационни различия с тях", заяви тя.

Вижте целия разговор.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад