Искрен Веселинов, ВМРО: За да отстоим идентичността си, трябва да се явим самостоятелно на изборите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Твърде вероятно е ВМРО да се яви самостоятелно на предстоящите парламентарни избори, стана ясно от думите на Искрен Веселинов.

"В следващите два дни ВМРО ще води разговори с НФСБ. През почивните дни се проведе форум на организационния съвет на ВМРО, където се чуха и мненията на структурите от страната, като доминиращо беше становището за самостоятелно явяване на изборите. Окончателно решение не е взето, то ще бъде взето от изпълнителния комитет след разговори с нашите настоящи партньори", каза Веселинов.

Явявайки се като "Обединени патриоти", безспорно постигнахме най-големия успех за патриотичното движение, а именно изместихме ДПС от ролята на балансьор за властта и за първи път в България имаме управление с участие на патриотични формации. Това управление беше конструктивно, нашите министри дадоха своя принос за развитието на държавата. Проблемът е, че това единство, което ние желаехме, не се получи, коментира зам.-председателят на ВМРО.

Той припомни, че от парламентарната група на "Обединени патриоти" са били изключени само Волен Сидеров и Десислав Чуколов за груби нарушения на дисциплината на групата. Всички останали депутати от "Атака" можеше и в момента да са членове на "Обединени патриоти" и да получат съответните права за секционните комисии.

"Отворени сме за разговор с всички формации, с които имаме сходна идеология", отговори депутатът на въпрос дали от ВМРО биха се коалирали с формацията на Петър Москов КОД.

Според мен най-добрият вариант да отстоим идентичността си е да се явим самостоятелно, подчерта Искрен Веселинов.

Последни броеве

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад