Ива Митева, ИТН: Стигнахме дотук, защото лъжите са ежедневие

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Когато идваш, за да направиш промяна, нещо различно, трябва да спазваш Конституцията, законите, включително правилника на Народното събрание. Това, което виждаме от първия ден на Народното събрание, е неспазване на всички тези актове. Това, че сме мнозинство и управляващи, не ни дава право да правим каквото си искаме. Ние въстанахме точно срещу този метод на работа. Това заяви в студиото на “Денят започва” депутатът от ПГ на “Има такъв народ” Ива Митева - заместник-председател на парламента.

“Стигнахме дотук, защото лъжите са ежедневие”, категорична беше тя и даде примери с предлагания бюджет за културата и твърдения, изречени от председателят на ПГ на “Продължаваме промяната”.

“Това, което дразни “Продължаваме промяната” е, че ние сме свободолюбиви, искрени и последователни. Ние искаме, когато зададем въпрос, да ни се отговаря честно и коректно и да търсим заедно решенията, не да ни се говорят лъжи и ние след това да ги хващаме и да става напрежение”, продължи Митева.

Тя заяви, че не знае за каквито и да е зависимости на хора от “Има такъв народ”, включително и министър Йордан Караджов. Според нея той много ясно е обяснил защо иска допълнително средства при актуализацията на бюджета.

Какво още каза заместник-председателят на парламент от “Има такъв народ” вижте във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад