Избори и футбол на 11 юли по БНТ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Двете най-важни събития на месеца – предсрочните парламентарни избори и финалът на Европейското първенство по футбол ще доминират в ефира на БНТ на 11 юли, неделя. 

"Още при започването на предаването в 15:30 ч. ще има микс на двете теми с интересни, неочаквани комбинации на гости - хора на изкуството, на футбола, популярни личности, журналисти", каза журналистът Добрина Чешмеджиева, в "Още от деня".

Илиян Енев коментира за Европейското първенство по футбол, че на финала ще бъдат националният селекционер Ясен Петров, Велизар Димитров, а останалите двама остави в тайна.

Водещи на политическата част на предаването "Избори 2021: Финалът" ще са Бойко Василев, Аделина Радева и Добрина Чешмеджиева.

"Важно е да кажем на зрителите, че ние няма да напуснем нито една от двете теми, това е нашата идея. Зад водещите стои един брилянтен екип от професионалисти - Дирекция "Новини и актуални предвания", Дирекция "Спорт", Дирекция "Техника". С помощта на всички тези екипи, ние ще направим този микс от теми", допълни Чешмеджиева.

Зрителите могат да гледат предаването по БНТ1, в сайта bntnews.bg, в социалните мрежи и по БНТ4.
В 21:30 ч. започва коментарното студио на Илиян Енев „Трето полувреме“ и финалът на Европейското първенство, а отразяването на изборите продължава на живо в www.bntnews.bg, БНТ2 и БНТ4.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад