Известните и неизвестните в политическия сблъсък, анализ на Веселин Стойнев и Петър Волгин

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Кои са известните и неизвестните в политическия сблъсък? По тази тема в студиото дискутират журналистите Веселин Стойнев и Петър Волгин.

"До преди няколко дена щяхме да кажем, че парламентарната битка се очертава като по-интересна, но след като към силната кандидатура на президента Радев се добавиха и тези на проф. Герджиков и Лозан Панов, изглежда, че президентската битка е по-заредена с напрежение и ще бъде по-интересна за наблюдение", това мнение изрази Петър Волгин.

Стойнев смята, че интригата е за парламента, но също така, че президентската интрига чрез инициативните комитети се опитва да прикрие факта, че кандидатите са партийни.

"Партиите измислят този трик, за да се опитат да разширят ветрилото, да съберат симпатизанти, които не са партийни, и за да осигурят и по някакъв начин личния комфорт на кандидатите", смята Веселин Стойнев.

Петър Волгин смята, че няма човек в България който да не знае, че Лозан Панов е кандидатура на Демократична България, а проф. Герджиков е кандидат на ГЕРБ. "При Радев е по-различно, освен БСП, там има и други партии, които го подкрепят", твърди Волгин.

Той също така смята, че всички кандидати за президент са силни кандидатури, което е добре за българската демокрация.

Веселин Стойнев се надява кандидатите за президентския пост да увеличат избирателната активност.  

 

Вижте разговора във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад