Как да си направим вкусни и интересни меденки за оцветяване

Предаване: 100% будни, 16.01.2024

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Боряна Костадинова е сладкар-хлебар. По образование е електро-инженер, но през 2011 година решава, че иска да се занимава със сладкарство. Има сребърен и златен медал от тортено състезание Cake art Bulgaria на шеф Мария Озтюрг. 

Днес тя гостува в студиото на "100% будни" за да ни покаже как се приготвят вкусни и забавни меденки, които можем сами да си оцветим, преди да ги изядем. Боряна разказва какви са важните съставки за един хубав десерт и какви са били нейните първи „сладки“ опити. 

Вижте повече във видеото. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад