Как се подготвят националите за турнира Лига на нациите в мача срещу Грузия

Цялото предаване
В предаването
Всички броеве

Основният акцент в предаването на БНТ „Арена спорт“ тази неделя отново ще е посветен на представителния тим на България по футбол, воден от селекционера Ясен Петров. Националният отбор излиза на 5 юни във втория си мач от новата кампания за УЕФА Лига на нациите.

Срещата с Грузия е ключова за „трикольорите“, които завършиха 1:1 със Северна Македония в първия кръг от груповата фаза. Българите ще се опитат да прекъснат серията от пет мача без победа. Как се подготвят националите за важния мач ще научим от първо лице.

Ще надникнем и в лагерите на двата големи съперника в родния шампионат Левски и ЦСКА. „Сините“ вече започнаха занимания, докато „червените“ ще бъдат изведени от новия треньор Саша Илич на 6 юни. Повече за предизвикателствата пред клуба и целите пред новия наставник ще ни разкаже изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов.

Локомотив София също започва кампанията с нов специалист начело. Ще разкрием и какви са плановете на Станислав Генчев за отбора.

Екатерина Стратиева вече е записала името си в историята на българския автомобилен спорт, но сега ни предстои да разберем какво ѝ предстои за сезона.

Гледайте "Арена спорт" всяка неделя от 12:30 часа по БНТ1!

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад