Каква е разликата между сладолед и джелато?

Предаване: 100% будни, 07.01.2022

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

България е единствената държава от ЕС, която попадна в селекция от нови вкусове на Международния форум „Gelato World Heritage” в Рим, организиран от Италианската асоциация на майсторите джелатиери. Там се открои българско джелато от биволско кисело мляко като стана едно от първите в света. Мирела Янакиева, мениджър „Бизнес развитие“ на биофермата  беше в студиото на „100% будни“ и разказа повече за своето начинание.
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад