Какво наложи покачването на цените на зеленчуците?

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

С близо 15% е поскъпването на българските зеленчуци спрямо миналата година по същото време. Най-скъпо в момента ни излизат краставиците, родно производство, като за килограм цената им достигна 4 лева. Какво наложи смяна на етикетите с по-високи цени и влияе ли това на търсенето от страна на клиентите? Това проверяваме с репортера Пламенка Тонева. Нейни събеседници са Росен Петракиев, производител на зеленчуци и Кунчо Кунчев, управител на Общинско предприятие „Общински пазари“. Вижте във видеото.
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад