Какво привлича туристите и каква храна предпочитат?

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Какви са новите моди и тенденции по черноморските ресторанти и капанчета? В Равда Давид Сукнаров  провери с какво могат да изкушат посетителите си заведенията в курорта. Туристите наблягат най-много на рибата и рибената чорба, един обяд в заведението на Христо Тодоров излиза около 15-20 лв. на човек. Какво още предлагат на туристите - вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад