Какво трябва да знаем за пърженето?

Предаване: 100% будни, 04.06.2024

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес технологиите са напреднали толкова, че можем да пържим всякакви храни не с мазнина, а с въздух. С Наско Стаменов ще си говорим именно за това – процесът на пържене. Всяка мазнина ли става за пържене на храни и защо е важна точката на горене при различните видове мазнини за пържене? За отговор на тези и още много въпроси вижте във видеото.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok
Намерете ни в Google News

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад