Какво трябва да знаем за пърженето?

Предаване: 100% будни, 04.06.2024

Video Player is loading.
Текущо време 0:00
Продължителност -:-
Заредено: 0%
Тип на потока НА ЖИВО
Оставащо време 0:00
 
1x
    • Глави
    • descriptions off, selected
    • Спряни субтитри, selected
      В предаването
      Части от предаването
      Всички броеве

      Днес технологиите са напреднали толкова, че можем да пържим всякакви храни не с мазнина, а с въздух. С Наско Стаменов ще си говорим именно за това – процесът на пържене. Всяка мазнина ли става за пържене на храни и защо е важна точката на горене при различните видове мазнини за пържене? За отговор на тези и още много въпроси вижте във видеото.

      Чуйте последните новини, където и да сте!
      Последвайте ни във Facebook и Instagram
      Следете и канала на БНТ в YouTube
      Вече може да ни гледате и в TikTok
      Намерете ни в Google News

      Пишете ни
      x

      Сигнализирайте нередност

      и/или

      Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

      ** Тези полета не са задължителни.

      captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
      Трябва задължително да въведете кода от картинката
      < Назад