Каузи.Бг - нова електронна платформа за дарения

Предаване: 100% будни, 21.01.2022

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В края на 2020 година хиляди хора останаха излъгани и разочаровани от една платформа за дарителство. В края на миналата година обаче Лазар Радков, Ивайло Борисов и Красимир Младенов стартират платформа, с която да върнат доверието на хората в прозрачното и честно набиране на средства за различни каузи.

Платформа, с която 100% от дарените пари стигат до каузите без никаква комисиона. С двама от основателите на Каузи.Бг - новата електронна платформа за дарения - Лазар Радков и Ивайло Борисов, разговаряхме по темата.

Лазар Радков е основател и главен събирател в “Капачки за Бъдеще”. Създател на платформата “Каузи.Бг”, чрез която се подпомагат различни благотворителни каузи. Има и друга цел - да помага на хората да подобряват здравето си, начина, по който изглеждат, както и физическите им постижения. Той е и доброволец в доброволно формирование Аварийно спасяване, Пловдив. Участва в кампанията на НАДРБ (Национална асоциация на доброволците в Република България) за насърчаване на доброволчеството  за овладяване на бедствия; Номиниран е от НАДРБ за изявена личност на 2021 г.

Ивайло Борисов е съосновател на Каузи.Бг. По професия е програмист и е работил за няколко големи компании, както и върху лични проекти. Програмирането е голямата му страст.

Вижте видеото.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад