Колекция "Кадифе" - Финалът

Големият финал на "Колекция "Кадифе"!

Държава: Испания
Година: 2019
Времетраене: 82 минути
Колекция "Кадифе" - Финалът
За продукцията

Модна драма

Режисьор: Густаво Рон
В ролите: Марта Асас, Асиер Ечеандиа, Адриан Ластра, Хавиер Рей, Льоренц Гонсалес, Андреа ДуроФернандо Гуаляр, Айтана Санчес Хихон, Адриана Осорес, Иманол Ариас и др.

Серийните драми "Кадифе" и "Колекция "Кадифе" завършват със специален филм за финал - с развръзка и среща на всички герои през годините.

КОЛЕКЦИЯ "КАДИФЕ" - ФИНАЛЪТ

Настъпва моментът на продажбата на Модна къща "Кадифе" в целия й блясък. Купува я голяма текстилна компания, чийто представител е Алберто.

Това се случва на Коледа през 1969 година в Мадрид. За подписването на сделката се събират всички, които са имали честта да работят в "Кадифе". Те са се разпръснали и всеки има свой път, бизнес, семейства и деца.


Легендарният дизайнер Раул пристига с богатия си и красив партньор от Африка. Педро и Диана са щастливи, но той е развълнуван, защото и духът на неговата Рита е там. Започва грандиозно ревю-търг на най-красивите и емблематични модели, създадени през годините. Парите от търга ще отидат в помощ на една от най-бедните общности в Африка.Бланка и Палома запазват като самостоятелен магазина в Севиля.

"Кадифе"

"Колекция "Кадифе"

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад