Конете на Вилденщайн

Старите методи не могат да спасят имението и конете на Вилденщейн

Държава: Германия
Година: 2019
Времетраене: 90 минути
Конете на Вилденщайн
За продукцията

6-сериен игрален филм
Семейна драма

Режисьор: Вивиан Нефе

В ролите: Клара Дойчман, Женя Лахер, Ули Майер, Хелмфрид фон Лютихау, Герд Антхоф, Флориан Мария Зумерауер, Щефан Пол, Неле Требс, Александер Куон

СЮЖЕТ

Рике пристига от САЩ, където живее и има прекрасна ферма за коне. Прибира се след 13 години за погребението на баща си, починал от инфаркт. Рике е била в лоши отношения с баща си, с майка си Елза и с двамата си братя Фердинанд и Яспер. Някога тя е заминала далеч и не ги е потърсила. Сега трябва да ги опознае отново.

Изненадите започват още по пътя към старото имение, когато Рике е спряна от комисар Майер, защото е направила нарушение. Причината е един бродещ кон...

У дома я чакат още изненади. В семейство Вилденщейн има нови членове и събития. Нова е Лорета, годеницата на Фердинанд, която е безскрупулна и амбициозна. Дргугата новина е, че фамилното стопанство е в лошо финансово състояние. Със заем от банката е купен скъп и уникален кон - Джакомо. Надеждата на фамилията е Джакомо да спечели най-голямото годишно състезание и така фермата да се справи с проблемите.

Рике обожава конете, разбира ги, грижи се за тях и ги тренира с любов и търпение, въпреки че от години методите на близките й са били други - с жестокост и дисциплина. От ветеринаря тя научава и други непирятни неща. Скандалите в семейството са ежедневие. Само Яспер, който се занимава с лодки и живее отделно, е на страната на новопристигналата наследница във Вилденщейн.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад