Костадин Костадинов: Със запитването до Конституционния съд търсим начини да спрем промените в конституцията

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Предложението на ПП "Възраждане" плащането с хартиени пари да бъде записано в конституцията лидерът на партията Костадин Костадинов обоснова в "Още от деня"като "неизменно право на всеки един свободен човек".

"Това беше направено в конституцията на Австрия и се оценява като една много добра стъпка в запазването на една от най-неизменните човешки свободи - именно да разполагаш сам с парите си, а не някой друг да разполага с твоите пари", подчерта той.

Със запитването до Конституционния съд как може да се променя конституцията и с колко гласа търсят начини да спрат управляващото мнозинство да направи някои промени в конституцията, потвърди лидерът на "Възраждане".

"Всички тези промени са продукт или на желанието на ДПС да контролират съдебната власт, защото промените, които се предлагат в момента, са точно в този стил и в този дух и които се обслужват от ПП-ДБ, или откровени диверсии и саботаж на българската държава с идеята да се премахне 3 март, с идеята да се включи в конституцията задължителното членство на България в ЕС и НАТО", заяви Костатин Костадинов.

Вижте цялото интервю във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад