Костадин Костадинов: Ще протестираме срещу разделението на ваксинирани и неваксинирани

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Очевидно е, че към настоящия момент този парламент в този си състав не може да излъчи правителство", заяви Костадин Костадинов, председател на ПП "Възраждане" в "Денят започва". Според него най-добре е да се отива към нови избори, както и ще стане, тъй като определено и третият мандат няма да получи подкрепа. 

По думите му много важна в навечерието на тези очертаващи се извънредни избори е "заявената вече позиция от страна на кабинета да се въведат нови изключително тежки ограничителни мерки, с които на практика ще се въведе едно разделение на обществото на две - на ваксинирани и на неваксинирани, което представлява тежка форма на дискриминация". 

От ПП "Възраждане" на 11 септември организират национален протест, започват серия от протести, за да не допуснат подобна дискриминация и подобни ограничения. 

Костадин Костадинов: "Дискриминацията е това, че се налага разделение на ваксинирани и неваксинирани, като ваксинираните ще се ползват с определени, пак непълни права. А неваксинираните няма да се ползват с никакви права".

Какво още каза председателят на ПП "Възраждане" вижте във видеото.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

< Назад