Красен Кралев: Най-важното на тези избори е европейският път за развитие на България, който е олицетворяван от ГЕРБ

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

"Следим с изключително голямо внимание и тревога какво се случва в ЦСКА през последните 24 часа. Точно когато очаквахме ръководството на ЦСКА да финализира и да подпише договора за учредяване на съвместно дружество, с което да се инвестира на стадион "Българска армия", се случва този катаклизъм в ЦСКА", каза в "Още от деня" Красен Кралев, министър на младежта и спорта. Той се въздържа от коментари, преди да се е чул със собствениците на клуба. Гриша Ганчев обяви, че възнамерява да прекрати дейността си в ЦСКА заедно с другия основен акционер Юлиян Инджов. 

Красен Кралев е номиниран от съгражданите си във Варна и в Русе за изборните листи на ГЕРБ на предстоящите избори. Очаква се решението на Изпълнителната комисия и на ръководството на партията за подреждане на листите. 

"При всички случаи това ще е огромна чест за мен да мога да защитя пряко политиките, които сме изповядвали през последните години. Навсякъде ще излезем единни и по-сплотени пт всякога", подчерта Красен Кралев, който е член на ГЕРБ от няколко години. 

Преодолени са противоречията по места, всички структури на ГЕРБ работят по предизборната кампания.

"Най-важното на тези избори е европейският път за развитие на България, който е олицетворяван от ГЕРБ и от нашите политически партньори", заяви Кралев.

Вижте цялото интервю във видеото.


 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад