Лозан Панов: Моята кауза е независимостта на съдебната система, Мария Касимова е кандидатът за вицепрезидент

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Инициативен комитет и "Правосъдие за всеки" издигат Лозан Панов за президент. Председателят на ВКС е беше пред Президентството, където коментира номинацията си.

От "Правосъдие за всеки" отчетоха, че с пълно единодушие са приели издигането на кандидатурата на Панов, тъй като по думите им му имат доверие, ще участват активно в предстоящата кампания за неговата кандидатура.

Инициативният комитет очаква присъединяването на допълнителни хора - само общественици, представители на малкия и средния бизнес, юристи и т.н. В него няма да видите партийни лица, коментираха от "Правосъдие за всеки".

Лозан Панов благодари на своите съмишленици. Моята кауза е независимостта на съдебната система, ще се обърна за подкрепа към всички свободни граждани. Мария Касимова е кандидатът за вицепрезидент, уточни Лозан Панов.

Според Панов зад кандидатурата на Анастас Герджиков стои желанието на ДПС да бъде в президентската институция, а за президента Румен Радев коментира, че не е имал позиция за действията на бившия главен прокурор Сотир Цацаров.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад