Любо Жечев, влогър: Работата в платформи като YouTube ще става все по-доходоносна

Предаване: 100% будни, 01.10.2020

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Любо Жечев е работил като общ работник, бил е баскетболист, както и спортен журналист в БНТ, участвал е в реалити формат, от който си тръгва по-богат със 130 000 лв и точно когато решава, че ще се отдаде на собствен тих и спокоен бизнес, съдбата му поднася шанса да се изявява като един от най-известните влогъри у нас.

"Аз смятам, че съм намерил призванието си до известна степен, тъй като дълго време търсих кое е това нещо, което ми одставя най-голямо удоволствие, и го намерих в създаването на видеа", сподели пред БНТ влогърът.

Той обясни, че видеата му се гледат от хора на възраст между 20 и 45 години. Той прави разообразни клипове, но голяма част от феновете му свързат канала му с разследванията на Жечев. Влогърът обясни, че му харесва да прави своите разследвания, но те го и изтощават.

"Според мен, за да бъдеш успешен в YouTube трябва да правиш различни неща и основно неща, които ти харесват", каза Жечев.

Неговите прогнози са, че работата в платформи като YouTube ще става все по-доходоносна и създаването на съдържание е една от най-перспективните професии в бъдеще.

Жечев обяснява, че се стара е да прави неща, които са интересни и е на мнение, че за да бъдеш успешен, трябва да си откровен. "Хората разбират когато се опитваш да се възползваш от тях."

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад