Малина Едрева: Основната ни цел е качествена промяна, така че тя да бъде устойчива

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Столичната община е мотивирана да намери смели идеи, които разглеждат кризата като възможност, които намират креативен отговор на съвременните предизвикателства и търсят устойчиви решения на трудностите, причинени от пандемията от COVID-19.

Програмата "Кризата като възможност" финансира проектни идеи в две направления - Дигитално адаптиране и постигане на устойчивост на организации.

Ние си поставихме като задача на първо място да подкрепим такъв тип организации и общности, които са осъзнали необходимостта от дигитализация и постигане на устойчивост на организации. Започнали са тези процеси, но се нуждаят от добра подкрепа, с която да успеят да преминат на качествено ниво, каза Малина Едрева, председател на комисията по образование и култура в СОС.

Програмата позволява да се закупуват различни техники, но основната ни цел е качествена промяна, така че тя да бъде устойчива и да даде възможност както на организациите да продължат да съществуват, така и да подкрепят общностите в града, поясни Едрева.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад