Манол Иванов: И Михаил Касабов и Георги Иванов не са подходящи за президенти на БФС, защото принадлежат към статуквото

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

През последните 18 години не можем да отречем, че са свършени и добри неща от настоящото ръководство на БФС Ние сме в челната десетка федерации, които вкараха електронното управление на футбола, имаме една от най-модерните бази. Тези неща се подценяват, но те са изключително важни за футбола.  Това каза в „Денят започва“ Манол Иванов - кандидат за президент на БФС.

"Скандалите изкуствено се публикуваха в публичното пространство" каза още Иванов и поясни: "Ръководството нямаше достатъчно публичност при вземането на решения, диалога с клубовете също. Когато се застоиш много дълго време на един пост, и нямаш съответната конкуренция, губиш реална представа за реалността и вземаш решения, които са в ущърб на тези, които управляваш във футбола."

Той изрази притеснението си, че се оказва натиск на клубовете в страната.

"Разговорях с треньори на клубове, които ми казаха как са били натискани, питани за кого ще гласувате, бяха дезориентирани, може би са си избистрили в главата за кой кандидат. Те са притеснени от този натиск. За мен беше странно, хора, които се знаят в обществото, принадлежат към т. нар. ъндърграунд, се бяха събрали в ресторанта на базата. Имаме информацията, която каза и Стилиян Петров, че се обикаля по страната и се натискат клубовете", заяви Манол Иванов.

"Това което видях, не казвам имена умишлено, може и да са били на обяд. По това време на базата беше господин Георги Иванов. Информацията първо беше, че натискът на клубовете е за Михаил Касабов, но сега информацията ни е за господин Иванов", съобщи кандидатът на президент на футболната централа.

"За мен като опит и авторитет господин Касабов е по-добрият кандидат, но ако говориме общо и двамата не са подходящи, защото принадлежат към статуквото", обясни Манол Иванов.

Вижте повече във видеото. 
 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад