Маски и политика – коментар на Румяна Коларова и Слави Василев

Предаване: Панорама, 23.10.2020

В предаването
Части от предаването
Всички броеве


"Вирусът със сигурност променя българското общество, тъй като то е безкрайно наплашено от непрестанните новини, които ни убиват вече не знам колко време, колко опасен е този вирус, но със сигурност хората са наплашени и страхът нигога не е бил добър спътник в българската политика,. защото той винаги ограничава реалните възможности, които има пред нас", заяви в "Панорама" политологът Слави Василев.

"Големият урок от този вирус не е страхът за себе си, а отговорността пред другите. И статистиката показва, че много голяма част от хората, които са вирусоносители или го преболедуват, не го карат тежко, всъщност най-застрашени доти не са възрастните и хронично болните хора, най-застрашени са лекарите. И това е един голям тест към нас дали имаме отговорност първо към своите родители, но и към своите лечители. Аз от първия ден се възхищавам на хората, които работят при наистина нечовешки условия. Най-хубавото в случващото се с коронавируса в България не се различава от света", каза проф. Румяна Коларова.

Двамата анализатори коментираха и посещението на президента Радев в Естония, което беше прекъснато. Как - вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад