Мая Манолова: Нужда е обединена лява кандидатура за кмет на София

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Утре "Левицата" ще представи кандидатурата си за кмет на София, съобщи в студиото на "Денят започва" Мая Манолова от "Изправи се БГ".

"Виждаме двама кандидати на десницата, зад които определено наднича Бойко Борисов, над които пада сянката на Бойко Борисов. Приличат и двамата на първите резерви на ГЕРБ и при това положение на Борисов може да не му се наложи да изкара титуляра, а да остави резервите да играят мача", отбеляза тя по повод кандидатурите на Васил Терзиев или Вили Лилков.

Според нея Терзиев е с неясна каузата, а Вили Лилков има за цел да разедини десните гласове. 

"Изобщо никненето като гъби на десни кандидати е начинът, по който Борисов като че ли реди и пренарежда жълтите павета - по същия начин се отнася към десните кандидати", подчерта Манолова и допълни, че София се остава в 20 век заради модела "ГЕРБ", който вече се е разпрострял в цялата страна.

По думите ѝ на този фон има голяма нужда от "силен ляв кандидат, от обединена кандидатура на левицата, която най-малкото да не е удобна на ГЕРБ." С кандидата си левицата трябва да покаже на цяла България, че протестите срещу модела "ГЕРБ" и Бойко Борисов не са забравени, допълни Манолова.

Какво още каза тя вижте във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад