Месо от растителни съставки набира популярност сред веганите

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Израелски стартъп стъпи на европейския пазар с надеждата да достигне до стотици ресторанти през следващата година, които за първи път да сервират на клиентите си алтернативно "месо", изцяло базирано на растителни съставки.

3D принтираното телешко вече се предлага в над 150 ресторанта в Израел, Германия, Нидерландия и Обединеното кралство. Комбинацията от соя, грахов протеин, нахут, цвекло и кокосова мазнина, пък имитира пържола, която също вече е в менюто на заведения по света.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад