Милиарди 3

Властта е временна валута и курсът липсва!

Държава: САЩ
Година: 2018
Времетраене: 57 минути
Милиарди 3
За продукцията
Всички епизоди

Режисьори: /различни/
В ролите: Деймиън Луис, Пол Джамати, Маги Сиф, Малин Акерман, Тоби Ленард Мур, Дейвид Костабъл, Джон Малкович и др.

Реванш и среща със залози и несигурни печалби за всеки от играещите в "Милиарди 3".

Властта е временна валута. В "Милиарди 1" курсът пада. В "Милиарди 2" курсът е фалшив. В "Милиарди 3" курсът липсва!

Деймиън Луис и Пол Джамати променят интригата в Трети сезон на "Милиарди", със специалното участие на Джон Малкович.

След разобличаващия финал в "Милиарди 2" отношенията между собственика на хеджфонд Робърт Акселроуд и неговия съперник - прокурора Чък Роудс, вече не могат да бъдат същите.

От размяната на заплахи и на двамата им е ясно, че съперничеството между тях вече не е война за пари и закони, а изобретателна игра за доказване на възможности до.. следващия ход.

В Трети сезон кризата се спуска над всички. Акселроуд се отказва от лиценз, но едва ли ще спре да търгува. Гениалният Тейлър управлява компанията му "Акс Кепитъл" и стига до Силиконовата долина, където открива нещо лично за себе си.

Съпругата на Боби - Лара - е взела решение за своето бъдеще, дори да е под въпрос в сметките.

Не така уредени са финансовите залози на експерта по мотивациите - психоложката Уенди. Компрометираната компания за сокове "Айс Джус" може да обедини силите на Чък и Боби в нейна полза, но едва ли ще е задълго.

Уагнър се интересува от удобствата след смъртта. Боби както винаги търси нови пазари, а Чък пак гони кариера като кандидат-губернатор. И двамата не печелят нищо със старите си намерения.

Новото е, че Чък се бори с генерал в съдебната власт, а Боби се свързва с руския олигарх Григорий Андолов. Проблем за всички са лабораторните резултати в едно дело с много вероятна химична намеса.

С динамика и оригинални решения, "Милиарди 3" поддържа нивото на мисълта и интереса за онова, което не знаете за властта и парите от новините зад кадър, в последния момент.

В този свят някои напускат, други остават. Изненадата в компанията на актьорите е Джон Малкович.

Много погледи се оглеждат в сюжета за намигвания към Администрацията в Белия дом, според атмосферата е и сезонът.

Героите и епохата уж са различни, но историята е една. Феновете избират между съперниците в ефира - "Игра на тронове" на HBO или "Милиарди" на Show Time! Митовете губят. Печели Реалността.

Златна Романова

Милиарди

Милиарди 2