Момичетата от People of Maha издадоха втори самостоятелен албум

Предаване: 100% будни, 02.12.2022

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

People of Maha е очарователен българо-бразилски проект, който преди 4 години събира 3 момичета в софийска алтернативна рок група със своя авторска музика и огромна любов към сцената. Дефинират музикалния си стил като ретро-футуристичен рок с вдъхновения от поп, класически рок, блус, хард рок и други. People of Maha  са Алекс Гешева – ударни и перкусии, Бия Карвальо – вокали (Бразилия) и Мила Нинова – китари.

Освен че е фронтдама на рок банда, Биа работи в момента като преводач от португалски на испански или английски. Пристига за пръв път в България като доброволец и шест седмици преподава английски на деца от дом за сираци във Варна. После се мести в София и продължава да работи към същата организация, но вече като помощник в логистиката на кадри. На третата година открива съпруга си в София. А реално България е първата държава, която посещава извън Бразилия. Пораства, пеейки в църквата с нейното семейство. И до днес като се прибере в Бразилия, в неделя сутрин, с родителите й отиват да пеят в църквата.

След година упорита работа, People of Maha най-накрая издадоха новото си EP, озаглавено Lost Heaven. Този проект идва след издаването на техните 2 сингъла, Raining Down и Can't Control Myself, които също са част от новото EP.

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад