Националът Тодор Неделев в специално интервю за "Арена спорт"

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев даде специално интервю за "Арена спорт", в което коментира изявите си с националната фланелка, предстоящото гостуване на ЦСКА и амбициите на "канарчетата" за високо класиране през настоящия шампионат.

След срамното поражение от Литва в световните квалификации, националният ни отбор по футбол донякъде се реваншира с домакинска победа с 2:1 срещу Северна Ирландия. И двата гола за успеха на "лъвовете" реализира Тодор Неделев.

"Преди двубоя моята приятелка ми каза, че ще отбележа два гола и малко ми беше смешно, защото досега не бях вкарвал два гола в един мач за националния отбор. След тези два гола веднага ѝ се обадих, посветих тези голове на нея и тя беше много щастлива. При първия гол имаше центриране, топката дойде при мен, видях празния ъгъл и с едно докосване отбелязах гол. За второто попадение Ивайло Чочев ми върна топката и отново с едно докосване реализирах", започна Неделев.

Капитанът на Ботев (Пловдив) е категоричен, че "жълто-черните" имат силите да спечелят шампионатното си гостуване на ЦСКА на стадион "Българска армия" тази вечер:

"Надявам се момчетата, които бяхме в националния отбор да се възстановим, защото всички футболисти играхме по два мача. Това е най-важното. На "Армията" ни чака един от най-тежките мачове, отборът на ЦСКА е един от най-добрите отбори в България. Ние ще направим всичко възможно да спечелим мача. Лошото е, че няма да има хора по трибуните, защото феновете на ЦСКА щяха да създадат една хубава атмосфера, но това е животът и трябва да се съобразим с това", коментира футболистът.

Неделев си припомни реванша от полуфиналите за Купата на България срещу ЦСКА от сезон 2018/19 в София, когато реализира прекрасно попадение, а срещата завърши 3:3. "Канарчетата" се класираха на финал с общ резултат 6:5, но загубиха битката за националния трофей от градския съперник Локомотив (Пловдив).

"Повечето от момчетата не бяха тогава в отбора. Отборът на ЦСКА играе в момента много добре, имат добър треньор, добър отбор. Ще бъде труден мач, но се надявам да се подготвим по най-добрия начин и да вземем нещо на "Армията", заяви капитанът на "жълто-черните".

Лидерът на Ботев (Пловдив) вярва, че отборът е способен за завърши в челната тройка в класирането през настоящия сезон:

"До този момент отборът ни се представя добре, виждате, че сме на второто място. Имаме 6 домакински мача и всичките успяхме да ги спечелим. Навън играем по-колебливо, но трябва да започнем да печелим точки и като гости, не може да разчитаме само на домакинските срещи. Имаме футболистите и отбора, с които да завършим в тройката", сподели пред камерата на БНТ 1 Тодор Неделев.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад