Национална кампания “Можещите" срещу тютюнопушенето

Предаване: 100% будни, 15.06.2021

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Младите хора са "Можещите" и точно това е името на стартиращата социална кампания, насочена към превенция на тютюнопушенето сред подрастващите.
Асоциация "Родители" и "Заедно в час" стартирахa социалната кампания „Можещите"/"Разкрий силата си", която се фокусира върху превенцията на тютюнопушенето сред учениците на възраст между 12 и 16 години, определяна като ключов период за съзряването на младите хора и формирането на изборите и навиците им.

Кампанията ще бъде разгърната в рамките на часа на класа в българското училище в пряко взаимодействие с преподавателите, чиято роля е ключова за успеха на инициативата. Ключови са и супергероите, които оглавяват начинанието, като те са съвсем истински деца за пример.

В "100% будни" гостуват част от "Можещите" – група суперталанти, които се изправят срещу тютюнопушенето в името на здравето на своите връстници - Денис Димитров - Рицаря, шампион по таекуондо, най-добрият в света на тази възраст; Мариела Костадинова - двукратна олимпийска шампионка по акробатика на младежките Олимпийски игри, Яна Алексиева и Васил Николов от Асоциация "Родители".

 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад