Николай Николов: Не мога да повярвам, че в Румъния е допуснато тази станция да работи толкова години без лиценз, ако това е вярно

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Не мога да повярвам, че в Румъния е допуснато тази станция да работи толкова години без лиценз, ако това е вярно, коментира в "Денят започва" Николай Николов – съветник на министъра на вътрешните работи. 

Почти 1000 са подобните обекти в България, които стриктно се следят, комплексно се проверяват поне веднъж на 3 години - всеки един от тях, подчерта Николов. 

"Кое е важното да знаем при изграждането и експлоатирането на тези обекти? На първо място това е проектантите, които ще подготвят тези проекти, да са добри експерти, на второ място - качествено изпълнение на тези проекти и приемането от държавната приемателна комисия стриктно на всички процеси. И накрая стигаме до най-важното - а това е експлоатацията на обекта. Рзковничето е непрекъснато обучение на хората, които са в обекта - да спазват мерките, да изискват спазването от гостите, за да няма такива произшествия", категоричен беше съветникът на министъра на вътрешните работи. 

И изрази недоумение как хора, които са запознати с процесите, ще си позволят от една цистерна в друга да преливат газ.

Какво още каза Николай Николов вижте във видеото. 

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад