Облачно със слаби превалявания

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Днес облачността над страната ще се задържи значителна. Слаби превалявания от дъжд ще има само на отделни места, главно в източните и южните райони. Минимални температури - между 8° и 13°, максималните - между 15° и 20°.

На отделни места и по Черноморието ще превали слаб дъжд. Ще продължи да духа умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 16°-17°. Температурата на морската вода е 20°-21°. Вълнението на морето ще бъде около 4 бала.

Над планините ще има значителна облачност, главно в Рило-Родопската област ще има слаби превалявания. Ще духа предимно умерен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 9°, на 2000 метра - около 4°.

През следващите дни в по-голямата част от страната ще преобладава слънчево време. Със значителна, предимно ниска облачност, а в сутрешните часове и на отделни места с намалена видимост, ще бъде над източните райони. В събота все още ще е доста хладно за началото на октомври, но от неделя от югозапад ще се затопля и през първата половина от следващата седмица дневните температури в много райони ще достигат 20°-25°. Минималните температури ще остават под 10°, в отделни котловини, главно в Западна България, ще има условия за слана и намалена видимост.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад