Очакванията от кабинета "Главчев" - коментар на политическите анализатори Диана Дамянова и Веселин Стойнев

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Лошото в целия разказ е, че България няма независими институции и те се използват като "бухалки". Защото, дори и двете страни да са лоши - и главният секретар и министърът на МВР, това не се случва в последния момент, когато се реди правителството, констатира в студиото на "Още от деня" политическият анализатор Веселин Стойнев.

"Очевидно е, че някакви служби си работят нещо, както прокуратурата, държат си "на трупчета" едни папки и, когато му дойде времето, вадят каквото трябва според политическата конюнктура."

Това, което се случва е убеждението на българската политическа класа, че избори се печелят чрез натиск на МВР. И двете страни искат свой министър. Главчев трябва да вземе някакъв трети, съвсем различен, за да удовлетвори всички духове. Това каза Диана Дамянова, журналист и PR експерт.

"И ПП-ДБ и ГЕРБ си дават сметка, че тези избори не се развиват в тяхна полза, и им трябва министър, за да не бъдат ограбени или за да могат да повлияят върху честността на вота по начина, по който те го виждат."

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад