Опасно ветровито време днес

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Ще духа умерен, в Дунавската равнина и западната част на Горнотракийската низина временно силен северозападен вятър. В 13 области е в сила жълт код за скорост на вятъра до 80км/ч.

В Източна България облачността ще е значителна, предимно купеста. Главно в крайните североизточни райони ще превали и прегърми. Над Западна и Централна България ще е предимно слънчево. Максималните температури ще са между 27° и 32°.

По Черноморието, само на отделни места в северните райони, ще превали и прегърми. По южното крайбрежие ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен северозападен вятър. Максималните температури ще са около 30°-32°. Температурата на морската вода е 27°. Вълнението на морето ще бъде слабо.

Предимно слънчево ще е в планините, преди обяд по най-високите части с временни увеличения на облачността. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 21°, на 2000 метра - около 12°.

През следващите дни у нас ще е предимно слънчево, само на отделни места, главно в планините в Югозападна България, са възможни краткотрайни превалявания. Температурите ще се понижават плавно и максималните в повечето райони ще са между 25° и 30°. В края на седмицата обаче ще започне ново затопляне.

Акценти
Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад